Oppblåsbar kjole

Luftig design for deg som liker å hvile på veien.

Oppblåsbar kjole
Publisert

Galskapen i designverden vil ingen ende ta. Og denne gangen er det paradoksalt nok også enden de har fokusert på. En luftig en, sådan.

Det er ikke helt godt å si hvem denne oppblåsbare løsningen er myntet på, kanskje for folk uten kondis. Kanskje for folk som liker å bli sett og som vil bli husket for livet.

Oppblåst.

Kjolen er montert til to pumper som det igjen er meningen du skal stikke føttene dine inn i. For hvert skritt du tar vil altså kjolen sakte men sikkert fylles opp, og det hele kan vel egentlig se ut som et voldsomt luft-i-magen-problem.

Og skulle du ha det, er så fall designet et løsningsorientert svar på problemet.

Bærbar løsning.

Uansett, designet vil være perfekt for folk som blir fort andpusten, og som ofte kjenner behov for å sitte ned. Yppelig på bussholdeplassen, kanskje ikke fullt så genial hvis bussen er full og du har ståplass.

Ettersom lufta, naturlig nok, vil sige ut av stolen når du sitter ned, er denne stolen også perfekt for intervalltrening. Du blir rett og slett tvunget til korte pauser, før du må opp å gå igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer