Oppskrifter med baller

Lær hvordan du tilbereder testikler.

Oppskrifter med baller
Publisert

Jada, vi innrømmer det glatt. Å omtale denne kokeboka er noe vi gjør med ekstremt dype rynker over nesen og en blandet smak i munnen.

Koke testikler? Spise testikler? Whoot?!

Men jo, verden har fått sin aller første testikkel-kokebok. Hadde vi ventet på den? Vel.

Samme hvor grotesk det å spise bjeller skulle klinge i ørene dine, vi antar at dette er en kokebok for folk med, ja, nettopp baller.

Dyrebar.

Kokken som har skviset testikler mellom to permer er serbiske Ljubomir Erovic. Og han påpeker at det vel og merke ikke er utstyret fra mennesker som pryder oppskriftene, men at testikler fra dyr som struts, okse, gris og kalkun skal smake helt fabelaktig.

Han om det.

Men Erovic framholder at testikler skal være en yppelig ingrediens i slikt som pizza og barbeque-retter.

Lystig.

I tillegg er testikler som kjent fulle av testosteron, og en porsjon med testikler kan derfor også fungere som afrodisiakum, som skal ha med lyst å gjøre.

The Testicle Cookbook: Cooking With Balls er i salg som e-bok, der du også får med en detaljert video som viser deg alt fra hvordan du tar av skinnet, hvordan de skal deles opp, marineres osv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer