Paintball for viderekomne

Med WG-65 i hendene er du noen få centimeter unna seier.

Paintball for viderekomne
Publisert

Paintball blir ofte sett på som en kollegial aktivitet på linje med julebord, teambuilding-seminar og bowling etter jobb.

I det øyeblikket en får en Armotech WG-65 i hendene blir paintball sannsynligvis aldri det samme igjen - og alle kollegene dine har plutselig fått et rødt laserlys i panna.

De som kjenner militærhistorien sin like godt som de kjenner sin egen (og kanskje konas) innerlommer, vil se at WG-65 har hentet mye inspirasjon fra den amerikanske militærgeværet M16 (og M4), et våpen som forøvrig feirer 50-års dag i år.

WG-65 Elite bruker enten karbondioksid (CO2) eller komprimert luft til å skyte ut de .68-kaliber store paintball-kulene, og det med halvautomatisk komfort.

Selv om våpenet i utgangspunktet ikke er ment som en konkurrent til monsterriflene amerikanske soldater løper rundt med i Irak akkurat nå, er konstruksjonen så slitesterk og robust at både politiet og militæret bruker det under trening. Det hjelper også at WG-65 bare trenger miminalt med vedlikehold.

Produsenten understreker på hjemmesidene sine med store bokstaver at DETTE IKKE ER NOE LEKETØY og at det kan forårsake ALVORLIGE FYSISKE SKADER, noe prisen på rundt 4500 kroner bidrar til å underbygge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer