Pakk katta i metall og kall det kunst

Kampen mellom katt og mus kulminerer

Publisert

Når man har laget rustninger til dyr i nærmere 30 år burde det være en varsellampe i hodet som lyser. En liten påminnelse om at du er i desperat av selvransakelse og refleksjon. Har jeg gjort det riktige i livet? Var det dette jeg ønsket å bli da jeg var liten?

Hvis man allikevel fortsetter å lage rustninger etter dette lille oppgjøret med seg selv er alt fryd og gammen. Og Jeff de Boer har gjort nettopp det. Det begynte med rustninger til mus på 90-tallet, men nå går det mest i katterustninger. For et geni! Episk kamp mellom katt og mus i kjøkkenet? Ja takk!

Småslemt.

Det er selvfølgelig visse tanker vi har til denne galskapen. Først og fremst: Funker rustningene? Er det engang mulig å få stappet en katt inn i den, og ikke minst: Er den lett nok til at katten kan bevege seg?

Vi kan jo håpe på det beste. Det går en fin grense mellom morsomt leketøy og småsadistisk katte-accessoire. Akkurat nå vet vi imidlertid ikke helt hva dette er, for vi har fortsatt ikke sluttet å le. Bare tanken på hva som kommer til å skje når lolcat-communityen får oss til å ville se flere bilder av disse rustningene – med en katt i.

Latterlig sammenlikning.

I et desperat håp om i finne noen video av en katt i en av disse rustningene tok vi turen innom Youtube. Overraskende nok fant vi en katt i rustning, til og med i bevegelse, men kvaliteten var vel heller laber. Dermed er det klart: Vi støtter god pynting av katten, ellers er det jo bare slemt.
Kilde: Geekologie

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer