Paris er helt Texas

Hvem ringer du når du lanserer glitrende deksel til USAs hotteste mobiltelefon akkurat nå? Ja, hun, ja.

Paris er helt Texas
Publisert

Det er ikke bare presidentene og idrettene som er litt annerledes i USA.

Også mobiltelefonene har tatt en avstikker fra den europeiske standarden, og derfor har lanseringen av Sidekick 3, den amerikanske mobiloperatøren T-Mobiles nye beskjedtelefon, vært utsatt for omtrent samme ryktemakeriet som Britneys ekteskap - ikke minst fordi the land of the frees tenåringer har kastet seg over de to foregående utgavene med samme hastighet og desperasjon som en utsultet gepard.

Storskjerm.

Sammenslått ser den tilnærmet normal ut, men når du vrir ut den 2.6 tommer store skjermen nærmer den seg en blanding av 70-talls science fiction og en eksperimentell spillkontroller fra Nintendo.

Swarovski, produsent av så mye krystallstæsj at du blir blendet når du besøker nettsidene deres, var tydeligvis ikke fornøyd med 1.3 megapikslers kamera, blåtann, fargeskjermen med 65 000 farger og 240x160 pikslers oppløsning, QWERTY-tastaturet, taletiden på fem timer og standbytiden på 60 timer.

Og når du lanserer krystalldeksler til Sidekick 3 er du simpelthen nødt til å invitere ikonet som mer enn noen andre representerer total gjennomtrekk der andre har vært så heldig å få en hjerne. Paris Hilton kom til denne jord for å gjøre to ting: Opptre som blikkfang på produktlanseringer, og for å bruke pappas penger. Hun ser ut til å takle begge deler med imponerende iver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer