Peter Meter er et petimeter

Måler bagatellen din. Nådeløst.

Peter Meter er et petimeter
Publisert

I en nyhetsverden som skriver side opp og side ned om uvesentligheter som krig og elendighet, fyller det oss med umåtelig stolthet å kunne skrive en sak som denne.

Denne kondomen kan nemlig fjerne siste rest av stolthet fra store deler av verdens mannlige befolkning. Og med store mener vi egentlig små.

Fin flyt med skryt.

Utsiden av gummiredskapen er dandert med et tommemål, komplett med fornærmelser eller overdreven ros, alt etter hvor langt ut du må rulle den (og den) for å fylle innsida.

Det minste målet begynner på fire tommer, eller rundt 10 centimeter. Det er omtrent samme størrelse som en mygg pakker under panseret.

Fyller du derimot ut alle åtte tommene, det vil si rundt 20 centimeter, har du gjort deg fortjent til hedersbetegnelsen farm animal - og opptil flere telefonhenvendelser fra norske hesteoppdrettere.

Innimellom de to ytterpunktene finner du gjennomsnittet ved fem tommer, stud på seks tommer, og hero på sju tommer.

Meningsløs.

Hvis du går utover de åtte tommene behøver du ikke mer skryt, ettersom egoet ditt allerede er like stort som Donald Trumps hentesveis, og altså fullstendig ute av kontroll.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer