Puchipuchi hermer etter bobleplast

Nå kan du poppe hvor som helst og når som helst.

Puchipuchi hermer etter bobleplast
Publisert

En av frynsegodene som følger med skjøre gjenstander er det evig populære pakkematerialet bobleplast.

Det var egentlig bare et spørsmål om tid før noen laget en leke som simulerte lyden og følelsen av å trykke på bobleplast.

Det er selvfølgelig det teknologiglade Japan som står bak produktet, som har fått det glade navnet Puchipuchi. Du kan feste dingsen i nøkkelknippet slik at du alltid har den med deg.

Dersom du føler deg stresset kan du bare dra den opp av lomma og trykke i vei, men regn med mange stygge blikk dersom du sitter i åpent kontorlandskap.

For at du ikke skal bli lei av å trykke vil det for hvert 100. trykk komme lyder som "barking dog", "fart", og "sexy voice". I tillegg er det 1:1000-dels sjanse for at Puchipuchi-en du kjøper har hjerteformede bobler. Minst like mange overraskelser som hos et kinderegg, med andre ord.

Det beste med dingsen er likevel slagordet: "Anytime, anywhere, forever…you can puchipuchi". Vi tipper at den kommer til å bli en stor konkurrent til bladlesing på do.

Hvis du har kontroll på japansken kan du gå hit for pressemeldingen, eller hit for produktets hjemmeside.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer