Regnbueboka er dagens gladsak

Fargerikt, for å si det mildt.

Regnbueboka er dagens gladsak
Publisert

Alle liker regnbuer. Hvis du ikke liker regnbuer har du et hjerte av stein, og du er sikkert også en av dem som fnyser når du ser en to-åring i rennesteinen i Somalia fordi "han har seg selv å takke for at han ikke investerte i aksjer da kursene var på bunn".

Kanskje kommer du likevel til å like denne fantastiske boka.

Kjapt gjort.

Den blir riktignok lest ut på cirka et sekund, og slutten kommer ikke som en overraskelse, men som en skuffelse - hver eneste gang.

Midtpartiet, derimot. For et midtparti. Boka er "skrevet", som vil si designet, av japaneren Masashi Kawamura, og har fått den lyriske tittelen Rainbow In Your Hand.

Spektrum.

Hver av de 36 sidene inneholder et bilde av et fargespektrum, og når du raser gjennom sidene med hundre ganger hastigheten du vanligvis bruker på en god kriminalroman, dukker en regnbue opp mellom hendene.

At et bilde sier mer enn tusen ord har vel knapt vært mer sant enn i dette tilfellet.

Du kan se flere bilder av boka her, eller du kan se videoen under om igjen og om igjen og om ... vel, du skjønner hva vi mener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer