Restauranten hvor alt går i dass

Og ja, det er helt sant.

Restauranten hvor alt går i dass
Publisert

Har du alltid drømt om å sitte på do og spise middag? I så fall er dette stedet for deg. Galskap? En stakkars enkel mann av folket skulle kanskje tro at det var en grense for hvor spesielle restauranter kunne bli.

Men så feil kan man altså ta.

Dostol.

I stedet for stoler har nemlig denne restauranten toaletter. Den heter W'Duck, er lokalisert i Motosinhos, Portugal, og du kan bestille klosett, unnskyld, bord her.

Den serverer middelhavsinspirert og organisk mat, som angivelig skal smake fantastisk (ser du ironien?), men toalettstolene er ikke den eneste gimmicken W'Duck kan tilby. Atmosfæren og lyssettingen i restauranten forandrer seg i takt med hvilken tid på døgnet det er, og gjestene kan dessuten shoppe en rekke forskjellige badeprodukter i forbindelse med restaurantbesøket - som badeender og tøfler.

Fordeler?

Strengt tatt er vi fortsatt litt usikre på om dette er noe for oss, men når vi tenker oss om har jo en slik løsning flere fordeler: Du vil aldri gå tom for tørkepapir, og du slipper dokøen.

For en gangs skyld må vi imdlertid si det samme som vår bedre halvdel: Her bør du prøve å legge ned lokket …

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer