Rist løs!

Brødristeren er nå rekordholder.

Rist løs!
Publisert

Av egen erfaring vet jeg at et stykke balsamtre når respektabel høyde hvis du rekker å skyte det ut av brødristeren før det tar fyr. Og tro meg: Det er ikke å anbefale.

Freddie Yauner (26) overgår likevel alt du har turt å gjøre på kjøkkenet, og hans kjempebrødrister er til å få tårer i øynene av hvis du er et skikkelig brødhue.

Meterhopp.

Yauner er avgangselev ved Royal College of Art i London, og satte en litt spesiell rekord under avslutningsutstillingen som nylig ble holdt i byen. Den inneholdt over 200 kunst- og designprosjekter, men Freddies brødrister var den eneste som satte rekord. Skikkelig rekord.

Den var nemlig i stand til å sprette et stykke brød hele 2.6 meter over bakken. Det er høyere enn det høyeste høydehoppet i verden, og bør automatisk medføre at risteren er kvalifisert til OL i Kina.

Rekorden ble bekreftet av et godkjent vitne, slik Guinness rekordbok krever når det settes rekorder i stort og smått,

Satirealvor.

Freddie påstår i fullt alvor at alle hans prosjekter har både en satirisk og en alvorlig side, og ser ut til å glemme at all satire i prinsippet har en alvorlig side:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer