Rist løs!

Brødristeren er nå rekordholder.

Rist løs!
Publisert

Av egen erfaring vet jeg at et stykke balsamtre når respektabel høyde hvis du rekker å skyte det ut av brødristeren før det tar fyr. Og tro meg: Det er ikke å anbefale.

Freddie Yauner (26) overgår likevel alt du har turt å gjøre på kjøkkenet, og hans kjempebrødrister er til å få tårer i øynene av hvis du er et skikkelig brødhue.

Meterhopp.

Yauner er avgangselev ved Royal College of Art i London, og satte en litt spesiell rekord under avslutningsutstillingen som nylig ble holdt i byen. Den inneholdt over 200 kunst- og designprosjekter, men Freddies brødrister var den eneste som satte rekord. Skikkelig rekord.

Den var nemlig i stand til å sprette et stykke brød hele 2.6 meter over bakken. Det er høyere enn det høyeste høydehoppet i verden, og bør automatisk medføre at risteren er kvalifisert til OL i Kina.

Rekorden ble bekreftet av et godkjent vitne, slik Guinness rekordbok krever når det settes rekorder i stort og smått,

Satirealvor.

Freddie påstår i fullt alvor at alle hans prosjekter har både en satirisk og en alvorlig side, og ser ut til å glemme at all satire i prinsippet har en alvorlig side:

- Vi finner hele tiden opp for mange ting som gjør langt mer enn nødvendig, med nye ekstrafunksjoner hvert eneste år, sier han, og legger til på kontroversielt vis:

- Sprettfunksjonen på brødristeren er helt unødvendig.

Å ja? Betyr det at du graver opp de rista skivene dine med gaffel når de er ferdig, Freddie? Hæh? Ikke så kjepphøy nå, nei.

Hvis du er glad i rista brød og glad i Guinness-rekorder står brødristeren utstilt i London fram til 5. juli.

Sjekk video av rekordhoppet her:

Kilde: Instructables

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer