Robotbandet som rocker

Spiller til og med på ekte instrumenter.

Robotbandet som rocker
Publisert

I dag finnes det alle slags merkelige versjoner av rockestjerner. Guitar Hero og Rock Band har avlet opp en hel generasjon av smårockere over hele verden, mens Hannah Montana har forgiftet den neste generasjonen musikanter med moralprekener og slitsome dillemaer.

Allikevel er det få ting som kan måle seg med dette bandet, i hvert fall ikke enda. Når verden begynner å bli tatt over av roboter kan vi begynne å snakke, men for øyeblikket er dette det tøffeste robotbandet du finner.

Rock and roll.

Det viktige å poengtere her er at Ham, Wiggy, Swamp og Fifi (Ja, de har navn) spiller på ekte instrumenter, og de får det til å høres rimelig bra ut også.

Vokalprestasjonen er av den litt sære sorten, og gitaren blir kanskje en smule monoton i det lange løpet, men når man ser på videoen glemmer man slike småting. Sjekk også ut deres Myspace-side for deres profil og discografi (bestående av hele to sanger).

Sjekk videoen under og gjør opp din egen mening. Vi er i hvert fall Tron-fans i dag.

Kilde: Myspace

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer