Rudolfs nese er oppskrytt

Går du til høyre eller venstre? Bruk øret til å gi beskjed!

Rudolfs nese er oppskrytt
Publisert

Alle vet at å ta turen til ikea på en lørdag, eller et kjøpesenter for den saks skyld, er en stor riskiko. Du må nemlig regne med å bli påkjørt bakfra av småbarnsforeldre med gigantiske barnevogner, og trampet ned av folk som er like ivrige som deg selv etter å få tak i det de skal ha og komme seg langt vekk.

Hvis alle hadde signalisert på forhånd nøyaktig hvor de hadde tenkt å gå, ville alt foregått mye mer smertefritt, og mang en traumatisk opplevelse kunne vært unngått.

Ørelys.

En ensom sjel der ute med sans for dårlige ordspill, har ofret tid og krefter på nettopp dette problemet, og kommet opp med indicatears. Dette er altså en liten dings du fester på øret, som viser alle rundt deg hvilken retning du har tenkt å gå i, ved å blinke rødt på det venstre eller høyre øret ditt.

Helt latterlig, unyttig og genialt på en gang.

Du kan skru av og på indicatears ved hjelp av en liten klipp som du fester på beltet eller skjorta di. Det anbefales ikke å trykke inn begge aktiveringsknappene samtidig, da dette kommer til å gjøre folk forvirret og medføre masse rot.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer