Så tungt at du får brokk

Xbox 360 som kan tas med overalt. På en måte.

Så tungt at du får brokk
Publisert

Å lage en bærbar Xbox 360-spillkonsoll er ikke for amatører.

Det vil si, det er netopp det der, noe som forklarer hvorfor dette er Dagens Desidert Dummeste, eller DDD som vi sier i bransjen.

Bærbart?!

En bruker med det tillitsvekkende brukernavnet "mizztapeppa" har postet en oppsiktsvekkende video på YouTube, oppsiktsvekkende fordi den føyer seg inn i den kilometerlange rekka over personer som gjør fullstending meningsløse ting, og så legger det ut på nettet.

Videoen viser en stakkar utstyrt med en relativt stor flatskjerm, festet til kroppen med seler, i tillegg til en standard Xbox 360, ledningsrør, og et strømaggregat. Han forsøker å holde seg relativt stødig mens kameramannen spiller Halo 3, for hva gjør en ikke for gode venner som vil spille Halo uansett hvor en befinner seg.

På nett.

Som du kan se på videoen kobler de seg også til Xbox Live, alt ved hjelp av en åpen trådløs nettforbindelse i nabolaget.

Legg også merke til at ungene i gata, som ser ut som de har gått inn i en tilstand av mild sjokk etter å ha sett monsterkonsollmannen, kjenner igjen spillet. De som tror at den oppvoksende slekt ikke har peiling tar altså feil.

Kilde: Boygeniusreport

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer