Se opp for denne!

Palm Pistol er det nye våpenet som skal beskytte eldre.

Se opp for denne!
Publisert

Amerikanerne er kjent for å være ganske liberale når det kommer til skytevåpen. Denne gangen er det den eldre garden de gjerne ønsker å utstyre.

Problemet er bare at gripeevnen ser ut til å svekkes med årene, noe som gjør standardvåpenet uoverkommelig for eldre mennesker. Designerne bak Palm Pistol har tydeligvis sett dette problemet som en nisje som nå må fylles ...

Vi andre kan finne fram skuddsikre vester, for får Palm Pistol den samme plassen som kamferdrops i håndvesker, kan framtiden se ganske så dyster ut.

Skremmende enkelt.

Den nye håndvåpenet er designet nettopp for eldre eller andre mennesker som føler seg utrygg og som har behov for å beskytte seg, men som ikke har muskelkraft nok til å spenne hanen.

Palm Pistol kan derimot utløse skudd ved hjelp av tommelen, den kan brukes med begge hender og skal derfor kompensere for diverse paraplyer eller håndvesker som tidligere har vært deres eneste våpen.

Redesignet.

Den lille dødelige dingsen ser for øvrig ut til å være en redesignet utgave av en håndpistol som ble utviklet i 1883. Forskjellen er at avtrekkeren denne gangen kan brukes med tommelen, og dermed være enklere å bruke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer