Se orgasme-forskernes verktøy

Det burde vært 18-års grense på denne artikkelen…

Se orgasme-forskernes verktøy
Publisert

Diskusjonen rundt hva som tenner oss og hva som er en skikkelig turn-of, går med jevne mellomrom over det ganske land – oppildnet av overivrige sexterapeuter med og uten kvinneklær.

Faglig alibi.

Om du ikke skulle klare å nå klimaks kan du imidlertid stole på at forskere står klar til å hjelpe deg — i vitenskapens navn selvfølgelig.

Grovt sett kan vi dele ekspertene inn to grupper:

Terapeuter som er fryktelig interessert i hva som egentlig gikk galt i barndommen din, samt Dr. Mengele rett-på-sak-gruppen, som kun stoler på hva de selv ser eller kan lese ut av måleinstrumentene.

I dag tar vi et dypdykk inn i skrekk-kabinettet og ser på instrumentene den siste gruppen av forskere bruker (og har brukt) for å måle hva som egentlig tenner oss.

Trykk på de små bildene til venstre for å se STORE bilder av instrumentene og en forklaring til hva de egentlig er brukt til.

Om du har problemer med å bli kvitt bildene på netthinnen kan du alternativt trykke her for å komme til andre morsomme og spennende saker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer