Shocker Chair vil deg vondt

Tusenvis av kroner for tusenvis av volt.

Shocker Chair vil deg vondt
Publisert

"Opplev den grusomme, elektriske Shocker-stolen med sine 2000 volt."

Det skriver produsenten av Shocker Chair-stolen på sine hjemmesider, men skal vi ta dem på alvor? Nja.

Nedtur.

Etter å ha fulgt opp med "la vennene dine se røyken stige opp fra stolen etter hvert som den elektriske spenningen øker", kommer det nemlig en stusselig "risikovurdering" som sier "little or no risk".

Akkurat. Så faren for å dø i denne stolen er betydelig overdrevet. Hvem skulle trodd. Voltmeteret i nakkestøtten ser tross alt ganske overbevisende ut.

Det sies videre at stolen sender ut 2000 volt, men Shocker Chair hører angivelig hjemme i fornøyelsesparker, og hvis en leser på Born Rich-bloggen har rett, er alt stolen produserer litt heftig risting fra håndtakene.

Høy og lav.

Det kan for så vidt være at det er samme typen vibrasjoner som har tatt livet av tusenvis av fanger i USA siden den elektriske stolen ble innført i det stolte landet, men vi har fullført barneskolen, og vet at det ikke er spesielt sannsynlig.

Stolen lar deg velge mellom lav og høy spenning, som i fornøyelsesparkterminologi betyr svak og kraftig vibrering.

Hvis du virkelig ønsker deg en tur i en elektrisk stol vet du hva du har å gjøre. Amerikansk arbeids- og oppholdstillatelse, etterfulgt av grusom forbrytelse i riktig stat.

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer