Sjokkrosa taste-trim

Blondiner har visstnok mer moro, også foran PCen.

Sjokkrosa taste-trim
Publisert

Her kunne vi begynt med en blondinevits, men ettersom nivået på de fleste av dem er en grov fornærmelse mot selv humoristene til Rorbua-gjengen skal vi la være.

Men, seriøst: Hvorfor heller blondinene vann på PCen? For å surfe på Internett. Da trenger de blondetastaturet.

Pinkish hue.

I tråd med fordommene til folk flest er det rosa. Veldig rosa.

Humoren ligger dog i at 64 av de 103 tastene er humorisert med ymse forkortelser og klassisk blondineoppførsel, slik at blondiner - igjen i tråd med tradisjonelle fordommer - lettere finner fram i tastejungelen.

Mellomromstasten er for eksempel merket med "The Big One" og "I need my Space key", så kan en alltids spørre seg hvorfor "The Big One" skulle være en mer presis forklaring for en blondine enn "Space".

Ubrukelig?

Flere av tastene har dessuten fått betegnelsen "Useless key" i en eller annen form, for eksempel "Alt" og "Tab", mens enter-tasten her heter "Yes! I want it!". Ettersom vi får betalt for kvalifisert gjetting, antar vi at sistnevnte er en henspeiling på shopping.

Du kan se en demo av tastaturet her, men vi advarer mot sterke scener: Noen av de blonde tastene er så lite morsomme at noen vil foretrekke å stirre på et åpent sår framfor dette tastaturet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer