Sju sinnsyke kjøretøy

Styr unna, enten du sitter bak rattet eller står i kø.

Sju sinnsyke kjøretøy
Publisert
Sju sinnsyke kjøretøy


Nå kan du kjøpe bilen som ble brukt i filmen "Flintstones in Viva Rock Vegas". Det unike kjøretøyet ble selvfølgelig solgt på ebay, og lå da vi skrev om den til salgs for den skrekkelige summen 93 300 kroner.

Bilen er laget av store tømmerstokker og kommer blant annet med elektrisk motor og elektriske bremser. Den har med andre ord mye til felles med de små bilene som brukes på golfbanen.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.Sju sinnsyke kjøretøy


Den italienske kunstneren Livio De Marchi er født og oppvokst i Venezia, en by der alle barn fødes med vannhoder og små flytebrygger på beina. Slikt har en tendens til å prege personligheten til innbyggerne.

De Marchi er tydeligvis ekstra preget av oppveksten, det er den eneste forklaringen vi kan finne på at han har skåret ut en ekstremt forseggjort kopi av, nettopp, en Ferrari F50.

Mannen har dessuten vært gal smart nok til å sette inn motor i tre-verket, slik at han kan putre nedover elvevannet mens han vinker fyrstelig til taperne som bare har en gondol under føttene.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.

Sju sinnsyke kjøretøy


Den har definitivt ikke den mest maskuline fargen, men siden det faktisk er snakk om en Pink Panther-bil tipper vi de fleste vil ignorere akkurat det. Bilen selges på eBay (selvfølgelig) og prisen lå da vi skrev om den på imponerende 147.210 dollar, altså nærmere én million kroner.

Det skal være snakk om den eneste originale Pink Panter-bilen som eksisterer, så hvis du er svoren tilhenger av tegneserien er det bare å kaste seg over kjøp-knappen.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.Sju sinnsyke kjøretøy


Ikke overraskende har den fått navnet "Phantoms", eller fantomer om du vil, og den ble nylig vist fram i Essen, Tyskland, som en liten smakeprøve før Essen Motor Show går av stabelen den 1. desember.

Den er bygget rundt en 1968-utgave av en folkevogn, og består av hundrevis av små metallplater som er formet og sveiset sammen til å danne blant annet tre monster foran og ett på hver sin bakskjerm.

Bilen skal være fullt kjørbar, men trenger du virkelig å bli utledd mens du svipper innom butikken på vei hjem for å handle et brød og noen poteter?

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.Sju sinnsyke kjøretøy


Michael Arndt kan har brukt over seks år og 956.000 fyrstikker på å snekre sammen en etterligning av en Mercedes McLaren 4/14 F1-bil. Prosjektet har kostet nesten 50.000 kroner, for ikke å snakke om at det har blitt ofret både fritid og kjøkkenplass

I tillegg til et traktorlass med fyrstikker har det gått med 1.686 tuber lim for å få alt til å henge sammen.

Bilen består av 45 deler som kan tas fra hverandre for at det skal være mulig å frakte den til konkurranser og samlinger. Hvis du henger i fyrstikkmiljøet er det altså en sjanse for at du vil få se underverket i levende live en dag.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.Sju sinnsyke kjøretøy


Jeg tror vi med sikkerhet kan kåre Monster Motorbike from Hell til verdens største og mektigste motorsykkel, selv om Guiness rekordbok foreløpig ikke har sagt et ord, og selv om vi fortsatt ikke aner om den kan svinge.

Den ni meter lange og tre meter høye sykkelen (det føles rart å si det) har uansett bare to hjul, og bakhjulet drives av to kjeder. Det er godt nok til å kalles motorsykkel i vår bok.

Monster Motorbike er designet og bygget av australske Ray Baumann, og den enorme tohjulingen må ha vært et slit å sette sammen. Den veier nemlig grensesprengende 13.6 tonn, eller like mye som rundt som ti stasjonsvogner.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.Sju sinnsyke kjøretøy


The Two-Person Three-Wheeled Scooter Coupe har kanskje det lengste produktnavnet i teknologihistorien, men ikke den største toppfarten. Den kan på gode dager komme opp i nesten 50 kilometer i timen ved hjelp av en 50-kubikks luftavkjølt firetaktsmotor.

Med tre hjul på ramma skal det godt gjøres å velte, selv om det sikkert er mulig hvis du kjører den hjem fra julebord (fy skam), men det du kanskje vil sette mest pris på er at du kan kjøre rundt 16 mil på full tank (5.6 liter), forutsatt at dere ikke veier mer enn 181 kilo til sammen."

Trehjulingen benytter automatgir, og har uavhengige støtdempere på alle de tretten tommer store hjulene.

Les hele saken her.

Trykk her for flere utrolige saker!Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer