Sju sinnsyke kjøretøy

Styr unna, enten du sitter bak rattet eller står i kø.

Sju sinnsyke kjøretøy
Publisert

Nå kan du kjøpe bilen som ble brukt i filmen "Flintstones in Viva Rock Vegas". Det unike kjøretøyet ble selvfølgelig solgt på ebay, og lå da vi skrev om den til salgs for den skrekkelige summen 93 300 kroner.

Bilen er laget av store tømmerstokker og kommer blant annet med elektrisk motor og elektriske bremser. Den har med andre ord mye til felles med de små bilene som brukes på golfbanen.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.

Den italienske kunstneren Livio De Marchi er født og oppvokst i Venezia, en by der alle barn fødes med vannhoder og små flytebrygger på beina. Slikt har en tendens til å prege personligheten til innbyggerne.

De Marchi er tydeligvis ekstra preget av oppveksten, det er den eneste forklaringen vi kan finne på at han har skåret ut en ekstremt forseggjort kopi av, nettopp, en Ferrari F50.

Mannen har dessuten vært gal smart nok til å sette inn motor i tre-verket, slik at han kan putre nedover elvevannet mens han vinker fyrstelig til taperne som bare har en gondol under føttene.

Les hele saken her, eller trykk på bildet over for neste bil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer