Sju syke saker for ølhunder!

Trenger du det? Nei. Vil du ha det? Ja.

Sju syke saker for ølhunder!
Publisert

BeerBot kommer fra landet der robotsex først kommer til å ta av. Ja, riktig - Japan. Den har plass til seks ølbokser i magen, altså kjøleskapet, og en elegant løftemekanisme flytter boksen opp i øverste etasje når eieren ønsker seg en kald en, før den langsomme prosessen med å åpne den og tømme den begynner.

BeerBot var opprinnelig bare tilgjengelig som del av en konkurranse arrangert av et japansk ølmerke, men selges og sendes nå til alle land i verden for den nette sum av 5000 kroner (uten frakt og moms).

Sjekk video av roboten i aksjon her!

Øl som kommer ut av en tappekran på datamaskinen høres ut som en oppfinnelse utviklet av guder og feer, med Robin Hood som prosjektleder.

Her er denne oppfinnelsen. Nei, du får ikke kjøpt den noe sted, og, ja, du må bygge den selv.

Alt du trenger er øl, en gammel PC, kontakter i bryggeribransjen, og store mengder tålmodighet. Mer sier vi ikke, fordi vi vet ikke mer.

De seks-sju meterne til kjøleskapet kan oppleves som en seks-sju kilometer hvis filmen er spennende nok eller fotballkampen dramatisk nok.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer