Sju syke saker for ølhunder!

Trenger du det? Nei. Vil du ha det? Ja.

Sju syke saker for ølhunder!
Publisert
Sju syke saker for ølhunder!

BeerBot kommer fra landet der robotsex først kommer til å ta av. Ja, riktig - Japan. Den har plass til seks ølbokser i magen, altså kjøleskapet, og en elegant løftemekanisme flytter boksen opp i øverste etasje når eieren ønsker seg en kald en, før den langsomme prosessen med å åpne den og tømme den begynner.

BeerBot var opprinnelig bare tilgjengelig som del av en konkurranse arrangert av et japansk ølmerke, men selges og sendes nå til alle land i verden for den nette sum av 5000 kroner (uten frakt og moms).

Sjekk video av roboten i aksjon her!Sju syke saker for ølhunder!

Øl som kommer ut av en tappekran på datamaskinen høres ut som en oppfinnelse utviklet av guder og feer, med Robin Hood som prosjektleder.

Her er denne oppfinnelsen. Nei, du får ikke kjøpt den noe sted, og, ja, du må bygge den selv.

Alt du trenger er øl, en gammel PC, kontakter i bryggeribransjen, og store mengder tålmodighet. Mer sier vi ikke, fordi vi vet ikke mer.Sju syke saker for ølhunder!

De seks-sju meterne til kjøleskapet kan oppleves som en seks-sju kilometer hvis filmen er spennende nok eller fotballkampen dramatisk nok.

The Beer Launching Fridge ble bygget av John W. Cornwell nettopp for å bekjempe tidssløseriet. Kjøleskapet består blant annet av en kastearm, som på kommando henter en iskald ølboks fra det iskalde dypet og slenger den til sofaen eller stolen hvor du befinner deg.

Vakkert.

Se video av kjøleskapet her.Sju syke saker for ølhunder!

The Beer Belt ser ut som en forferdelig idé utviklet av forferdelige folk på et enda mer forferdelig nachspiel, men det kan kjøpes for 90 dollar, og alt som kan kjøpes er som kjent virkelig.

Beltet har plass til alt fra tequila til øl til Jack Daniels til Jägermeister, eller annen drikke du måtte finne ut at du mangler før du skal på dans på låven - det eneste stedet hvor det er sannsynlig at du får slippe inn med et drikkebelte.

Ølbeltet er laget av nylon, mens drikkelommene består av mykt skummateriale slik at drikken ikke tar kvelden før du gjør det.Sju syke saker for ølhunder!

Tiden det tar fra en øl hentes ut fra handleposen til den blir kald i kjøleskapet er bortimot like lang som Moses' tur gjennøm ørkenen, og består av minst like mange prøvelser.

Tinchilla har et tøft navn, og en enda tøffere funksjon: Den kjøler ned en ølboks (eller brusboks) på utrolige 60 sekunder.

Beholderen består av vann og isbiter. Ved å rotere ølboksen med optimal hastighet blir først metallet i boksen kjølt ned av isbitene, samtidig som en kontinuerlig, diskret vingling under rotasjonen gjør at væsken på innsiden kommer i kontakt med det nedkjølte metallet.

Tinchilla ble i sin tid drevet av to AA-batterier, men av ubegripelig grunner er den ikke lenger i produksjon.Sju syke saker for ølhunder!

Radiostyrte biler er morsomt. Radiostyrte fly er morsommere. Radiostyrte helikopter er umulig å fly, og skal aldri, aldri mer få være med på hyttetur.

Radiostyrt øl-kjøler? Se, det blir noe annet.

Den holder for så vidt bare beskjedne seks bokser, som holder lenge for de av oss som ser ut som fyrstikker som er kjørt gjennom høvelen et par ekstra runder.

R/C Cooler fungerer både uten- og innendørs, og kan styres fra inntil 9 meter unna. Fjernkontrllen bruker ett enkelt 9-volts batteri, mens frysereren trenger seks C-batterier. Er batteriene inkludert? Nei, mann, er du gal. Batterier er aldri inkludert.

Kjøleskapet koster 70 dollar, eller rundt 360 kroner (uten frakt og moms).Sju syke saker for ølhunder!

USB-porten på PCen skal egentlig brukes til snusfornuftige ting som tastatur, mus og laserskriver, men fordi Norge er et fritt land kan den også brukes til en liten USB-kjøler som har plass til én - må vi virkelig si det igjen? - ølboks.

Den koster 15 dollar (77 kroner), eller det samme som ett 0.33-glass med øl på Aker Brygge.

Enda flere utrolige saker her!Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer