Skjorte med bust

Endelig en skjorte for deg som hater høvel og skum.

Skjorte med bust
Publisert

Hvis du er en av disse som synes det er en pest og en plage å stusse armhulene, kan du nå glede deg over at det finnes en spesialdesignet skjorte som vil sørge for å fremheve busten.

Kall den gjerne hårreisende, med sånn er det med moten også. Gjennom alle tider har vi jenter latt oss styre av en knippe menn med såkalt blikk for feminine trender. Men nå er det på tide å ta saksa i egen hånd og begynne å kle oss etter naturens lover.

Skjevt motebilde.

Du har sikkert stusset over hvorfor sydeuropeiske kvinner fremholder på sine maskuline sider, mens idealet blant nordboere er å fjerne maskuliniteten med rota.

Vel. Det hele ligger i motebildet. Går vi tilbake til det glade 70-tall var det faktisk enkelte kvinners standpunkt å la armhulene gro.

Det er tretti år siden og busteskjorta beviser at trenden er på vei inn i varmen igjen, om enn er det lov å håpe. Det gjelder bare å dytte skjorta på et par fremtredende kvinnemennesker, og snart skal du se at skjorta vil være årets mest etterspurte plagg hos H&M.

Vil du være foregangskvinne kan du kjøpe skjorta her. Den koster ikke mer enn 29 euro, det er knapt mer enn du betaler for en høvel.

Kilde: design.3000

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer