Skvis av deg stresset

Denne ballen kan redde liv.

Skvis av deg stresset
Publisert

Ok. Legen har for ente gang bekreftet at blodtrykket ditt er altfor høyt, og du har nå innsett at den høye stressfaktoren er i ferd med å føre deg under en inngravert gråstein.

Så hvordan kan du få ned hvilepulsen?

Kopier Buddha.

Ett alternativ kan trolig være å ta seg en pause i ny og ned med bena krysset, samtidig som du forsøker å puste i et lett overanstrengt mønster.

Men hvis bare tanken på en slik frossen positur fremkaller spasmer og et enda høyere blodtrykk, så finnes det en mykere løsning: En ball som lover å stresse deg ned.

Stressball.

Så snart du kjenner at du har altfor mange baller i lufta enn det som høve er, så er det bare å klemme til stressballen.

Se hvor flat du klarer å få den, dryl ballen i veggen, i hodet på den masete kollegaen eller hopp på den. Riv den i håret og spar ditt eget, det er kun din egen fantasi som begrenser bruksområdene.

Tullball.

En stressball kommer i de mest oppsiktsvekkende ansiktsuttrykk, og velger du en som attpåtil får både deg og andre til å le, desto bedre, da latter forlenger livet osv.

Plasser den på pulten slik at den alltid er lett tilgjengelig. Dersom sjefen ser at du begynner å krumme ballen samtidig som han gir deg nye oppgaver, vil han garantert skjønne tegninga.

Slik vil stressballen også få en viss symbolsk funksjon. Til slutt holder det å ha den synlig.

De myke stressballene kan kjøpes hos Officeplayground.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer