Slå ring om maten

Gjør fingrene klare til forretten.

Slå ring om maten
Publisert

Problemet med den såkalte fingermaten som serveres på alle utesteder og i alle festglade hjem, er at ingen ennå vet hvordan man skal forsyne seg av den.

Mangfold.

Verten kommer gående med sitt aller største serveringsfat, det lukter krydder fra fjernt og nært, og mens munnen din sakte men sikkert oversvømmes, ønsker du deg flere hender.

I stedet ender du opp med kun en eneste reke i den ene hånden og en oliven i den andre, du er tross alt ingen blekksprut. Det hjelper ikke at magen ellers fungerer som lokalets reservebass takket være rumlingen.

Det er da du skulle ønske du hadde fingerfatet for hånden.

Fatene,

som er designet for å tres på fingrene, er for alle dem som ønsker å stikke fingeren i tiden. Som har skjønt at det å spise tapas er noe av det mest tidsriktige du kan gjøre.

Ringene kommer i en pakke på ti stykker, noe som skulle være tilpasset antall fingrer.

Matfrelst.

For matglade mennesker kan den kanskje fungere som giftering også. Da har du fatet tilgjengelig resten av livet. Så fremt ekteskapet ikke skulle gå i tusen knas, vel og merke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer