Slips slaps snute eller noe sånt

Hukommelsen svikter rett som det er.

Slips slaps snute eller noe sånt
Publisert

Én gang i året tar jeg på meg slips. Det er den dagen Premier League i England sparkes i gang, og jeg kan se fram til nok et søpleår som Liverpool-supporter. Fordi jeg bare bruker slipset én gang, pleier jeg bruke teip for å få det til å henge rundt halsen, omtrent på samme måte som enhver Liverpool-manager bruker teip, i overført betydning, når han skal forklare hvorfor ligagullet glapp for nittende året på rad.

Jeg kunne trengt How Tie.

To-i-ett.

Dette er et vaskekte slips, selv om motivet på framsida ser ut som noe som er hentet fra Ikeas lange rekke av symboltunge, ordløse instruksjonshefter.

Det er fordi How Tie på sett og vis er et instruksjonshefte. Som ditt observante øye kanskje allerede har sett, viser slipset hvordan du skal ... knytte en slipsknute.

Så slipper du å ringe pappa for den årlige runden med ubegripelige forklaringer på en dårlig mobillinje fra utlandet.

Prisen på How Tie er foreløpig ikke kjent, men det håndlagde silkeslipset er sannsynligvis bare noen uker unna lansering.

Kilde: OhGizmo!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer