Smakløst med smak

Vil dette få deg til å bruke tanntråd?

Smakløst med smak
Publisert

Føler også du deg som en 10-åring som står skolerett hver gang det uunngåelige spørsmålet fra tannlegen kommer? Det som handler om tråd? Det som du alltid følger opp med "eh, vel, jeg har planer om å begynne snart, men, øh, har vært litt mye å gjøre på jobben i det siste"?

Her er tanntråden som vil få deg til å stå foran speilet i timevis! Kanskje. Eller muligens ikke.

Litt bedre.

Moroklumpene hos Archie McPhee, en netthandel som markedsfører seg selv med slagordet "slightly less disappointing than other companies", har et i overkant entusiastisk forhold til bacon.

Derfor har de lansert Bacon Floss, tanntråden som smaker ... bacon.

Ikke så fett.

McPhee hevder at bacon kan forbedre alt, men la oss først tenke på hva som kommer etter at du har gnidd baconsmak i tannkjøttet. Riktig - tannkremen. Kan den svært lite fristende kombinasjonen Colgate pluss bacontanntråd være det som får munnen din til å se ut som en frådende fontene etter tannpussen?

Bacon Floss koster rundt 30 kroner pakningen, og hvis du foretrekker tannpirkere med baconsmak kan du selvfølgelig kjøpe også det hos McPhee.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer