SMS-bøl

Redningen for deg som taster mye tekst.

SMS-bøl
Publisert

SMS er litt av en risikosport. I 2004 ble det verden over sendt 500 milliarder (!) meldinger imellom, og lite tyder på at vi sender færre i 2008.

Risiko? Jo, fordi det gjør fingrene våre støle og vi har vel aldri hatt så mye tommelhud som etter at SMS ble mer vanlig som kommunikasjonsmiddel enn det å prate.

Noen mobiler er selvsagt verre enn andre, men skriver du veldig mange SMS og har en mobil med harde taster, bør du vurdere å beskytte tommeltottene dine.

Det kan du gjøre med disse fingerbølene – spesialkonstruert for mobiltastaturet.

Superrask.

I tillegg til at de vil skåne fingrene dine for dype sår, så lover produsenten videre at du vil komme til å taste SMS mye raskere med disse på.

For ikke å snakke om hvordan disse bølene endelig kan forene generasjonskløften mellom deg og besta. Mens hun broderer hardangerduk kan du skrive i tiden.

For kun 55 kroner får du en for høyre og en for venstre og du kan velge i alle regnbuens farger.

Sjekk videoen under for å se bølene i aksjon:

Kilde: engadget.com og awethumb.com

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer