Snur helt på flisa

Hva gjør en ikke for å redde miljøet?

Snur helt på flisa
Publisert

Økologisk undertøy er ikke undertøy som du har hatt på deg i fem dager i strekk for å spare vann og vaskemiddel. Jeg er glad for at vi kan avklare det en gang for alle.

Undertøy laget av tre, derimot, det er miljøvern. Av tre, ja.

Flisesikkert.

Men vil ikke den som har på seg BHen eller trusa få fliser i et område der fliser er like behagelig som å klemme fingrene i en bildør? Nei, naturligvis ikke.

Undertøyet er riktignok utviklet fra furutrær, men er like fullt like myke som silke, i det minste hvis vi skal tro produsenten. Trefiber trekkes ut fra trestammene, før de spinnes på tradisjonelt vis og ender opp som siste skanse på en dame ala hun på bildet over.

Den fransk moteskaperen og opphavskvinnen Sophie Young hevder også at tretrusene har dusinvis flere mikroskopiske luftehull enn polyester, som vil gjøre undertøyet mer luftig og følgelig også mer hygienisk. Legg til at naturfibrene absorberer dobbelt så mye fuktighet som bomull, og du har oppskriften på en bakteriehemmende cocktail som bør være egnet til å imponere.

Gjennomført.

Også fargestoffene er giftfrie og miljøvennlige, og undertøyet selges i innpakninger laget av resirkulert tøy og overskuddstekstiler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer