Søt forandring

Revolusjonerende stoff som gjør det sure søtt.

Søt forandring
Publisert

Bare tanken på en stor sitronbåt eller en dose eddik vil få de fleste tunger til å krølle seg. Blåsure væsker har det med å snurpe ansiktstrekkene sammen og få spyttkjertene til å gå amok.

Det er i det hele tatt en ganske bitter sannhet som er tung å svelge. I alle fall hvis du går rundt og ruger på en drøm om å kunne spise åtte sitroner på rappen for så å skylle vekk smaken med en flaske eddik. Og har du drømt om å imponere gutta rundt bordet en sen fredagskveld med å proppe i deg rekordmange sitronbåter, vil du komme til å elske mirakelpillene.

Sweet!

Disse pillene vil, tro det eller ei, få de mest sure og bitre smaker til å smake søtt. Det høres vel egentlig for godt ut til å være sant. Men pillene har blitt testet av våre yndlinger i Thinkgeek, som har tygget flere sitroner og kan bekrefte at pillene fungerer utmerket.

Akkurat hvilken kjemisk reaksjon som oppstår når dette skjer, er ikke godt å si. Men stoffet som sørger for den søte forandringen har i alle fall fått det passende navnet miraculin.

Drøy i bruk.

En halv tablett skal være nok for å få deg til å smile av en liten dose sitron. Planlegger du inntak av større mengder surt, kan det være du vil trenge en hel tablett. Doseringen vil sørge for å gi deg et søtt kick i opptil en hel time.

Pillene kan kjøpes direkte fra Thinkgeek, så da er det bare å krysse fingrene for at de ikke vil gjøre tollfolka sure.

Prisen for en pakke er 19.99 dollar, eller ca 100 kroner.

Kilde: thinkgeek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer