Søt forandring

Revolusjonerende stoff som gjør det sure søtt.

Søt forandring
Publisert

Bare tanken på en stor sitronbåt eller en dose eddik vil få de fleste tunger til å krølle seg. Blåsure væsker har det med å snurpe ansiktstrekkene sammen og få spyttkjertene til å gå amok.

Det er i det hele tatt en ganske bitter sannhet som er tung å svelge. I alle fall hvis du går rundt og ruger på en drøm om å kunne spise åtte sitroner på rappen for så å skylle vekk smaken med en flaske eddik. Og har du drømt om å imponere gutta rundt bordet en sen fredagskveld med å proppe i deg rekordmange sitronbåter, vil du komme til å elske mirakelpillene.

Sweet!

Disse pillene vil, tro det eller ei, få de mest sure og bitre smaker til å smake søtt. Det høres vel egentlig for godt ut til å være sant. Men pillene har blitt testet av våre yndlinger i Thinkgeek, som har tygget flere sitroner og kan bekrefte at pillene fungerer utmerket.

Akkurat hvilken kjemisk reaksjon som oppstår når dette skjer, er ikke godt å si. Men stoffet som sørger for den søte forandringen har i alle fall fått det passende navnet miraculin.

Drøy i bruk.

En halv tablett skal være nok for å få deg til å smile av en liten dose sitron. Planlegger du inntak av større mengder surt, kan det være du vil trenge en hel tablett. Doseringen vil sørge for å gi deg et søtt kick i opptil en hel time.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer