Sov søtt med Nap-Cap

Redningspakken for deg som skal ut og fly.

Sov søtt med Nap-Cap
Publisert

Fly er et utrolig kjedelig transportmiddel. Du sitter med føttene klistret til haka og i tillegg sitter det som regel et vilt fremmed menneske med albuen presset inn i siden på deg.

Det er i det hele tatt lite annet å finne på enn å sove. Den store utfordringen er selvfølgelig å klare å sovne i en slik anspent positur. Ja, så fremt du ikke er så heldig å ha en sovepakke tilgjengelig, da.

Nap-Cap er en sånn sovepakke – den skal være din reddende fallskjerm når du er ute og flyr og trenger en høneblund.

Hodestøtte.

Nap-Cap består først og fremst av en fleksibel bøyle som du skal feste til hodet, slik at det kan ligge støtt idet du forsvinner inn i skyene.

Ved siden av bøyla følger også med en skyggelue, i tillegg til et par sov i ro som skal få den durende flymotoren til å bli en søvnig bakgrunnslyd langt der borte et sted.

Så da er det bare å rigge seg godt til rette. I trygg forvissning om at du aldri mer vil våkne opp på en gjennomvåt skulder til et vilt fremmed menneske.

Joda. Du vil få noen lange blikk. Men husk at det bare er misunnelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer