Spisestopp med Smart Plate

Hvis du ikke klarer det selv, må andre gjøre det.

Spisestopp med Smart Plate
Publisert

Har det kommet så langt at du har ansatt egne tjenere for å bære tallerkenen din fra kjøkkenet og inn i stua? Kjenner du de stikkende øynene fra Grete Roede i bakhodet hver gang du spiser middag?

Er det Grete Roede som stikker deg i siden med et grillspyd?!

Da vet du at noe må gjøres, og med "noe" mener vi dessverre ikke påfyll for tredje gang.

Forskermat.

En ukrainsk forsker ved navn doktor Hryhory Chausovsky har funnet opp en tallerken som han naturligvis har kalt Smart Plate.

Den er smart fordi den har flere innebygde vektsensorer, og i samme øyeblikk som du legger på den fjerde pølsa med fire lag ketsjup, sennep og stekt løk vil den sende 4000 volt gjennom kroppen din slik at du aldri, aldri gjør det igjen.

Gir beskjed.

Ok, det er ikke helt sant. Det den gjør er å si fra høyt og tydelig, via en mini-datamaskin, at nå har du tatt for mye mat på tallerkenen. Så utrolig ydmykende.

Alle vet nemlig at overspisere må straffes og ydmykes. Gang etter gang etter gang, på samme måte som alle vet at alle barna som ble ydmyket gang etter gang etter gang på barneskolen endte opp som selvstendige, selvsikre individer som la verden for sine føtter i en alder av 18 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer