Stram regi fra Puma

Fotball som tilpasser seg forholdene - og spilleren.

Stram regi fra Puma
Publisert

Vi er fortsatt noen tiår unna intelligente fotballspillere, men la forskerne prikke og stikke nålene sine i dagens fotballgenerasjon noen år til så kanskje det er håp for Wayne Rooney også etter at karrieren på det grønne gresset er over.

Når det er sagt: IQ på fotballbanen finnes det rikelig av, og smarte spillere vil antakeligvis elske Pumas veldig runde nyvinning.

Hard utenpå.

Den har fått det programvarevennlige navnet v1.08, og skal altså være i stand til å tilpasse seg ulike spillesituasjoner i en slik grad at angripere vil glede seg, mens forsvarsspillere og målvakter vil angre på at de ikke fullførte videregående.

Hvis noen smeller til ballen og sender avgårde et hardt skudd mot mål, vil ballen fly atskillig raskere enn hvis for eksempel Ronaldinho kosedribler ute på venstrevingen.

Stoffmisbruk.

Hemmeligheten ligger i stoffet. Ved å legge et lag med det ekspansive materialet d3o mellom det ytterste beskyttelseslaget og det innerste, vevde stoffet, vil molekylene i d3o-laget umiddelbart låse seg sammen og gjøre ballen hardere idet John Arne Riise treffer med venstreslegga (slapp av, han bommer på mål).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer