Strøm gjør vorspielet elektrisk!

Vi i dingz gjør dette for din skyld. Husk det.

Strøm gjør vorspielet elektrisk!
Publisert

I vårt verdensbilde finnes det bare to mennesketyper: De som tåler smerte, og de som får speiderknær bare vi nevner ordet strøm.

Selv hører vi definitivt til i den siste kategorien.

Dessverre for oss har det vist seg at slike svakhetstegn kjapt fører til utstrakt bruk av buksevann i dingz-redaksjonens torturkammer dunkle testlokaler- så her var det bare å krype til korset og bli med.

Det angret vi ikke på, for som du ser i videoen {{video}} var det stort sett de andre deltagerne som fikk svi :-)

Renslig moro i utrygge omgivelser.

Vi har tidligere svidd syltelabbene på Lightning Reaction, og denne gangen var det Sjokk-race og Sjokk-rulett som sto for tur.

Den største forskjellen på de to er at Sjokk-race gir de med en dose teknikk og støe hender en viss sjanse til å slippe unna støt-karamellen, mens sjokk-ruletten kun går på flaks.

Og vår favoritt er...

Som du ser av {{video}}-en passer Ruletten bra som partyleke for inntil fire personer.

Vi gir den imidlertid trekk for at den ikke er kraftig nok. For selv om ventetiden er nervepirrende, så er ikke frykten for å bli grillet stor nok til å få fram svetteperlene på gjestenes panner, og da er jo litt av vitsen borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer