Sugeglede når nye høyder

Gjør mer enn å bare slukke tørsten.

Foto: ThinGeek
Foto: ThinGeek Vis mer
Publisert

Det er ikke så vanskelig å få noe fra et glass og inn i munnen. Det blir imidlertid vanskeligere hvis to mennesker skal gjøre det fra samme glass. Høyteknologisk utstyr er påkrevd, og sugerør er den eneste utveien. Men det er jo så kjedelig!

For å bryte opp i den monotone sugesituasjonen har nå Do-it-yourself Drinking Strawz kommet. Puslespilmoro, samtidlig som du (og andre) blir hydrert! Perfekt!

En kort og en lang.

Hvis du noen gang har vært borte i det smått legendariske spillet Pipe Dream vet du akkurat hva du skal gjøre med dette sugerørsettet. I pakken får du en rekke skjøter og enkle sugerør i varierende lengde, som kan kobles sammen og skape noen virkelig geniale sugerør.

I pakken får du 44 deler som trygt kan vaskes i oppvaskmaskinen. Hvis du ikke synes dette er nok kan du selvfølgelig kjøpe enda en pakke, og utvidde ditt sugerrør-reportoar til nye høyder.

Prisen ligger på 9,99 dollar (drøyt 50 kroner), så det er ikke snakk om mye penger. Ettersom nettbutikken har hovedlageret i USA er du imidlertid nødt til å regne med frakt hvis du skal ha den inn i landet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer