Sugeglede når nye høyder

Gjør mer enn å bare slukke tørsten.

Foto: ThinGeek
Foto: ThinGeek Vis mer
Publisert

Det er ikke så vanskelig å få noe fra et glass og inn i munnen. Det blir imidlertid vanskeligere hvis to mennesker skal gjøre det fra samme glass. Høyteknologisk utstyr er påkrevd, og sugerør er den eneste utveien. Men det er jo så kjedelig!

For å bryte opp i den monotone sugesituasjonen har nå Do-it-yourself Drinking Strawz kommet. Puslespilmoro, samtidlig som du (og andre) blir hydrert! Perfekt!

En kort og en lang.

Hvis du noen gang har vært borte i det smått legendariske spillet Pipe Dream vet du akkurat hva du skal gjøre med dette sugerørsettet. I pakken får du en rekke skjøter og enkle sugerør i varierende lengde, som kan kobles sammen og skape noen virkelig geniale sugerør.

I pakken får du 44 deler som trygt kan vaskes i oppvaskmaskinen. Hvis du ikke synes dette er nok kan du selvfølgelig kjøpe enda en pakke, og utvidde ditt sugerrør-reportoar til nye høyder.

Prisen ligger på 9,99 dollar (drøyt 50 kroner), så det er ikke snakk om mye penger. Ettersom nettbutikken har hovedlageret i USA er du imidlertid nødt til å regne med frakt hvis du skal ha den inn i landet.

Kilde:

ThinkGeek.com

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer