Sukkersøt klokke

Den som venter på noe godt.

Sukkersøt klokke
Publisert

Synes du tiden på jobb går for fort? Da kan det være du bør dedikere mer tid på å stirre på klokka, det er jo som kjent en aktivitet som får tiden til å gå tregere.

Problemet med de fleste klokker er likevel at de er nokså forutsigbare. Det er den samme runddansen 24 timer i døgnet. Men nå har vi funnet fram en klokke som vil gi det å vente på noe godt en helt ny betydning.

Med sjokoklokka på pulten vil du alltid ha noe å se fram til. Dette er nemlig en klokke som vil få munnen din til å renne over hver gang klokka slår fem på.

Den knallrosa klokka ser egentlig ganske søt ut i seg selv. Og en kan vel trygt slå fast at skinnet ikke bedrar, da den har plass til hele 30 sjokoladekapsler.

Sjokogjøk.

Du husker kanskje gjøken som stakk hodet fram i bestemors stue. Denne klokka fungerer på samme måte, men i stedet for fugl, vil det altså sprette fram en sjokolade.

Fyll opp dispenseren med favorittbitene og plasser klokka strategisk foran deg på jobb. Hver gang klokka slår hel, vil en sjokoladebit sprette ut. Perfekt for den som sliter med lavt blodsukker og som trenger et lite kick nå og da, men som glemmer å spise av godteposen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer