The Simpsons fyller 20 år!

19. april 1987 debuterte The Simpsons som et innslag på The Tracey Ullman Show, resten er historie. Vi feirer med et dypdykk i arkivet etter Homer-produkter.

Publisert

Homer i kjøleskapet.

Er du en like stor The Simpsons fan som oss kommer du til å elske denne dukka.

{{video}}Figuren viser nemlig Homer i sin vanligste positur:

Drikkende på sin høyt elskede Duff beer, samtidig som han spiser smultringer. Men det er selvfølgelig ikke alt...

Reagerer på lys.

Homer-dukken plasseres på en ledig hylle i kjøleskapet. Der sitter han stille og rolig helt til kjøleskaplyset kommer fram, og som du ser i videoklippet til venstre, da bryter rabalderet løs og Homer lirer av seg gullkorn på løpende bånd.

Vi har hatt Homer i kjøleskapet i flere uker allerede, og synes fortsatt det er morsomt. Det beste av alt er selvsagt at den er like aktuell enten det er deg selv som er på slankern, eller om du vil avsløre når samboeren smugspiser.

Skru først opp lyden og trykk så her {{video}} eller på lenken til venstre for å se videoen. Pssst: Jo kjappere bredbånd, jo bedre kvalitet kan du velge. Du får også store bilder av Homer ved å trykke på bildene under denne teksten.

Homer koster ca 300 spenn hos blant annet Teknikmagasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer