Ti ting som kan ødelegge jula

Tar du sjansen?

Ti ting som kan ødelegge jula
Publisert
Ti ting som kan ødelegge jula

Joda, vi forstår at du har behov for å piffe opp sakene på hjemmefronten etter 30 år i samme seng, men måtte du virkelig kjøpe en BH med innlagt puppevarmer i julepresang?

Har du ikke misforstått betydningen av hot og, eh, varm nå? At du må sove på gjesterommet i natt er uansett ikke til å misforstå.

Trykk her for enda flere skremmende BHer, eller trykk på bildet over for å klikke deg videre i bildespesialen!Ti ting som kan ødelegge jula

Det er helt riktig at det er penger å spare på å bruke en kvist som juletre, eller, for den saks skyld, en stabel tomme, grønne ølflasker.

Da bør du samtidig ha forståelse for at det å spare penger i en periode hvor ingen andre gjør det, kan bety at ungene griner, bestemor griner, og muligens også bikkja. Jula er ikke tiden for å eksperimentere, det er det du har nyttårsaften til.

Trykk her for ti usedvanlig teite juletrær, eller trykk på bildet over for å gå videre.Ti ting som kan ødelegge jula

Selv om frossen tåke stopper flytrafikken helt, klarer du fint å stoppe deg selv på egenhånd. X-Ray-Bag får det til å se ut som du har gjennonmlyst bagasjen allerede før du passerer sikkerhetskontrollen, som garantert byr på morsomme situasjoner sammen med humoristene som ... hmm? Hva sier du?

Er Securitas-vaktene ikke humorister? Det var som bare. Det kan forklare hvorfor du aldri kom deg hjem akkurat denne julen.Ti ting som kan ødelegge jula

Alle liker en spøkefugl som liver opp julegudstjenesten med festlige tekstiler.

Greit, det er nesten ingen som liker slike spøkefugler, men ære være deg for at du prøvde med denne prompebuksa. Det kan bety at du mister den forhåndsbestilte VIP-plassen i evigheten, eller at kona plutselig mister gifteringen sin, men noe må en som kjent risikere i forsøket på å fremkalle høflig latter.Ti ting som kan ødelegge jula

En skulle tro at smykker og juveler fungerte etter samme prinsippet som blomster - det er simpelthen ikke mulig å gi for mange eller for mye -, men hvis du går for den amerikanske popkunstneren Jeff Koons' 2.75 meter høye og 1587 kilo tunge kjempehjerte i stål har du passert grensen for hva som regnes som normalt.

Kunstverket ble i høst auksjonert bort i New York med en forventet salgspris på 108 millioner kroner, så selv om tanken er god hvis du kjøper et slikt hjerte til dama, er ikke bosituasjonen så god etterpå fordi du solgte alt du eide, inkludert huset.Ti ting som kan ødelegge jula

Som vi allerede har vært inne på: Jula er ikke tiden for å tulle med tradisjonene.

Hvis du tar sjansen på å bytte ut de syv sortene, som i dag egentlig er et sted mellom tre og fem, med disse japanske hundemøkkbollene, skjer det på egen risiko.

Det er ikke alle som er like spesiell som deg, vet du, og det er ikke alle som vil bytte ut pepperkakene med japansk freak cuisine.Ti ting som kan ødelegge jula

Blur Reflective Spray er i utgangspunktet laget for kjendiser som ønsker å se ut som en hvit flekk på paparazzienes altfor innpåtrengende fotosesjoner utenfor nærmeste restaurant eller nattklubb. Spray litt i ansiktet, og blitzen på kameraet vil sørge for resten.

En god idé til familiebildet, tenker du kanskje? Tja, hvis du har dårlig tid og vil framskynde skilsmissen er det selvfølgelig en strålende idé.Ti ting som kan ødelegge jula

Practical jokes har sin tid og sitt sted, og julaften er ikke én av dem.

Noen kommer til å prøve seg likevel. Toilet Monster er et grønt uhyre som festes på innsiden av doskåla med sugekopper, før det spretter opp fra doskåla når noen, altså bestemor, minst venter det.

Det påfølgende hjerteinfarktet, derimot, var kanskje ikke fullt så overraskende.Ti ting som kan ødelegge jula

Kjøper du Cola og Solo til barna (eller deg selv) på julaften er du trygg.

Kjøper du brus med laksesmak, eller kanskje litt brokkoligrytebrus, vil barna bruke resten av julaften til å planlegge hevn. Hevn og barn involverer ofte gråt. Mye gråt.

Brusen selges i USA av Jones Soda, og skal utrolig nok ha blitt småhipt blant skatere og surfere. De som fortsatt påstår at skating ikke leder til hjerneskade kan komme med unnskyldningene sine nå.Ti ting som kan ødelegge jula

På julaften er det famøse nyttårsforsettet bare en uke unna, men du liker å begynne litt tidlig. I tråd med dine ambisjoner om å leve et mer miljøvennlig liv svinger du derfor inn i gårdsrommet med denne fantastiske skjelett-Subaruen.

Skjønt, fantastisk er ikke helt ordet din bedre halvdel brukte.

Modellen, som er i full størrelse, er laget av den britiske kunstneren Benedict Radcliffe, og ble blant annet belønnet med flere trafikkbøter mens den sto parkert utenfor galleriet hvor den ble stilt ut tidligere i år.

Det er ikke alltid så lett å se forskjell.

God jul!

Trykk her for mer julemoro!Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer