Tid pluss vann blir tidevann

Skjermsparer med filosofisk etterklang.

Tid pluss vann blir tidevann
Publisert

Skjermsparere er ikke akkurat det vi skriver mest om på dingz.no, og du kan være sikker på at flere redaksjonsmedlemmer akkurat nå står med strupetak på hverandre og diskuterer nøyaktig hvor grensa går for en dings og noe så saklig som programvare.

La dem slåss. Dropclock er så pen at vi opphøyer den til dings.

Tallspill.

Skjermspareren gjør egentlig ikke noe annet enn å vise tida, men den gjør det på en lekker måte, som om du sto og skeinet flate steiner i vannet og hver gang de traff overflaten så fløt et nytt tall ut i ringer.

Hvert minutt lar Dropclock et tall treffe den virtuelle vannflaten i veldig sakte film, og slikt blir det nesten kunst av. Hadde denne vært rammet inn og hengt opp på Henie-Onstad-senteret ville publikum mumlet noe om "Warhol" og "Dalí".

Begge deler.

Dropclock er tilgjengelig både for Windows og OS X. Slikt kalles forbrødring.

Sjekk videoen under for noen eksempler, eller last ned demoen her. Blir du hekta må du betale 15 dollar for en permanent lisens, men ettersom dagens dollarkurs er like høy som et spikerhode er det snakk om småpenger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer