Til Ari Behn og Erlend Loe

Trenger dere å få ut litt damp? Vi anbefaler The Punch Head.

Foto: Jada, bildet er manipulert...
Foto: Jada, bildet er manipulert... Vis mer
Publisert

Finanskrise, nedbemanning, eller offentlig krangling med kollegaer? Uansett grunn, innestengt aggresjon er definitivt ikke bra for helsa - enten du nå heter Erlend Loe eller Ari Behn.

Vi anbefaler i stedet de to silkerampene kamphanene en runde med The Punch Head. Den skal nemlig gjøre underverker for stressnivået ditt.

Hvordan?

Punch Head er et lite gummihode som kobles til PCen via USB-inngangen, kombinert med et bittelite program som gir deg lyd og bilde fra PCen.

I praksis fungerer det ved at du legger gummihodet ved siden av PCen, og så begynner å hamre løs. For hvert slag vil selvsagt ansiktet jamre seg, og jo hardere du slår - jo værre skal klynkene bli.

Men det blir bedre

Gullkornet er selvsagt at du også skal kunne laste opp et bilde av din favoritt-uvenn, jada - dere vet selv hvem det er, og se hvordan vedkommende ynker seg mens du slår deg løs.

Du får en videosnutt av hvordan det fungerer med Osama og Bush i dette videoklippet, så er du i rett humør er det bare å skru opp lyden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer