Tøffere sky skal du lete lenge etter

Flyplasskunst har aldri sett bedre ut.

Tøffere sky skal du lete lenge etter
Publisert

Det virker som skulptører har begynt å føle de ikke trekker nok folk på vanlige utstiller, og har sett seg nødt til å vise fram kreasjonene sine på litt mer besøkte steder – som for eksempel en flyplass.

Det er så klart ikke noe negativt med dette, ettersom det gjør jo tross alt at kunsten når ut til ”folket”. Og når noen legger ned så mye arbeid i det de gjør som gutta fra Troika har gjort på deres skapning Cloud , er svaret enkelt: Vi vil ha flere flyplasser!

Selvprogrammert mønster.

For dette stykket kunst er virkelig noe for seg selv. De har valgt å kalle den Cloud – altså sky – ikke bare fordi den er grasiøst formet som en sky, men også på grunn av funksjonaliteten. Skyen er nemlig utstyrt med 4638 dotter, eller brikker, som individuelt kan vris og vendes på. Hver av disse dottene har en svart og en hvit side, og med deres egenproduserte firm- og software blir Cloud virkelig et enestående skue.

Se videoen av den unike skyen her:

Og se hvordan de lagde den på deres hjemmeside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer