Tøyfille for matmonser

Fingrene dine vil elske det.

Tøyfille for matmonser
Publisert

Dersom tastaturet nå har blitt så blankt at du har begynt å se deg selv i det, kan det kanskje være et hint om rengjøring.

En annen sikker måte å kartlegge behovet for rengjøring på, er å ta tak i tastaturet og riste hardt. Høres det ut som du rister på en pose Maarud, vil du skjønne at tastaturet nå inneholder nok kalorier til å holde deg i live i flere dager framover. Og det er ikke bra.

Må’ru så må’ru.

Men er du nå en av disse matmonsene som synes at surfinga blir mye mer givende med potetgullposen i armslengs avstand, så er det nå en eller annen genial oppfinner som har tegnet opp en løsning som du vil komme til å elske like mye som chipsen:

En papirfille som skal klistres over tastaturet og som vil sørge for å suge til seg fettet slik at tasteknappene kan få ivareta sitt matte utseende.

Sjakk matt.

Med matta på kan du la de glinsende fungertuppene få løpe lykkelig over brettet og vite at du en gang for alle har vunnet kampen mot rengjøring.

Kilde: ohgizmo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer