Tresling er tetris på steroider

Liker du håndbak? Liker du tetris? Velkommen!

Tresling er tetris på steroider
Publisert

Å hevde at Tetris-spillet har gjennomgått en rivende utvikling de siste åra blir omtrent som å si at pensjonistene leder an i årets motebilde. Det er ikke helt sant.

Nå har derimot en mann ved navn Tom Gerhardt endelig fornyet den møllspiste haugen med fargebrikker.

To-i-én.

Tresling er en herlig blanding actionsport og, vel, tetris, og tilhører samme sjangeren som skiskyting: To i utgangspunktet helt vilkårlige idrettsgrener (i anførselstegn) slås sammen til én, og resultatet blir alt annet enn kjedelig.

I dette tilfellet kontrolleres tetrisbrikkene via et sofistikert håndbak-bord, der deltakerne både kjemper om håndbaktronen og tetristronen. Et par tresvitsjer på hver side av armen beveger tetrisbrikken mot enten høyre eller venstre, avhengig av hvor bra du gjør det i armbaken, mens en slags fastmontert joystick roterer brikkene.

Sjekk videoen for en demonstrasjon som gjør alle våre ord til skamme, både hva presisjonsnivå og underholdningsverdi angår:

Flere uimotståelige saker her!

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer