Trylleformel til geek-hjertet

Geekene er avslørt, og oppskriften er til salgs.

Trylleformel til geek-hjertet
Publisert

Geeker er noen merkelige vesen å legge beslag på. De tykke brilleglassene deres får alle de korte miniskjørtene dine til å ligne på gardiner, noe som gjør forføringen veldig vanskelig. For ikke å snakke om samtalen, som de aller fleste geeker foretrekker å ta via MSN.

En nerd er i det hele tatt en hard nøtt å knekke, og boka A Girls Guide to Dating a Geek skal visstnok være den perfekte nøtteknekker.

Bak kulissene.

Som tittelen avslører så skal boka hjelpe deg å lære nerden bedre å kjenne. Noe som hittil ikke har vært lett, da de sjelden sier så mye som et eneste ord. Etter å ha lest denne boka vil du skjønne at en nerd ikke er stum, men at de bare er veldig smarte.

De tenker i koder. Det som gjør at mange nerder foretrekker datamaskinen foran kvinnfolkene, er at maskinen i det minste lar seg avkode. Det gjør ikke kvinnfolkene, ifølge dem selv. Noe som skaper hodebry for menn som er vant til å løse lange ligninger.

De synes for eksempel det er et stort minus at en kvinne ikke kan forsvinne ved hjelp av CTRL+ALT+DELETE.

Nerdromantikk.

Og har du prøvd deg på en date med en geek før, og stusset over skjermspareren han absolutt skulle ha i bakgrunnen da dere spiste, vil du nå skjønne at en skjermsparer for ham er mye mer romantisk enn et stearinlys.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer