Våpen og grilling er USA i et nøtteskall

Nå kan du få begge deler i én pakke.

Våpen og grilling er USA i et nøtteskall
Publisert

Få ting er mer amerikanske enn en svær BBQ-grill med fett dryppende fra alle kjøttets åpninger, og en svær dobbeltløpet hagle som hviler inntil grillen i tilfelle eieren havner i en unødvendig pengekrangel, eller noen forsøker å rappe biffen fra rista på grillen.

Men prinsippet om at én boks i stua er å foretrekke framfor to, gjelder også i hagen ...

Helt Texas.

En anonym mann fra Lubbock, Texas, har postet bildet over på fotonettstedet Flickr. Vi kan forstå anonymiteten, vedkommende har sikkert så mye fett på fingrene at de sklir unna bokstavene på tastaturet.

Utegrillen ser ut som en enorm revolver, og selv om du av naturlige årsaker ikke kan fyre av kjempeprosjektiler (eller kullsvarte svineribber) gjennom løpet, fungerer den angivelig utmerket som grill.

Dobbel.

Den er 5.8 meter lang, og er utstyrt med, ikke én, men to griller. Den største måler 91 x 152 centimeter, mens en mindre grill på 30 x 91 centimeter kan brukes til litt mer beskjedne råvarer.

Revolvergrillen har ellers forbrenningsrom i håndtaket, flere spjeld, dampkjele og serveringsfat i rustfritt stål.

Følger det med sheriffstjerne for å vise at du er den baddeste grilleren i Texas? Skuffende nok gjør det ikke det.

Flere grillsaker her!

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer