Vertikal seng

Endelig kan du sove i køen.

Vertikal seng
Publisert

Lange køer har det med å bringe oss så langt inn i kjedemodus som det er mulig å komme, og kjeden av ukjente mennesker kan virke uendelig.

Du sliter med å holde øyegardinene oppe og du skulle ønske at det fantes sengeplass, og at noen kunne vekket deg når det var din tur. Det er i slike tilfeller du skulle hatt vertical bad.

Sovekoffert.

Den vertikale sengeløsningen kommer i en liten koffert full av søvndryssende pikkpakk, og den skal inneholde alt det som trengs for å sovne stående, samme hvor du er.

Blant alle remediene vil du blant annet finne en nakkestøtte, lydisolerende øreklokker, sotete solbriller, i tillegg til seler og stativ som skal holde deg avslappet oppreist.

Smutthull?

Med tanke på at det i enkelte offentlige områder er forbud mot å legge seg å sove, vil du med denne sengen få en gyllen mulighet til å reise deg opp mot regelverket.

Den vertikale sengen vil også være genial i tette urbane strøk, der mang en benkplass okkuperes av folk uten tak over hodet, nå kan de endelig frigjøres og brukes til det de er tiltenkt – å sitte på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer