Vertikal seng

Endelig kan du sove i køen.

Vertikal seng
Publisert

Lange køer har det med å bringe oss så langt inn i kjedemodus som det er mulig å komme, og kjeden av ukjente mennesker kan virke uendelig.

Du sliter med å holde øyegardinene oppe og du skulle ønske at det fantes sengeplass, og at noen kunne vekket deg når det var din tur. Det er i slike tilfeller du skulle hatt vertical bad.

Sovekoffert.

Den vertikale sengeløsningen kommer i en liten koffert full av søvndryssende pikkpakk, og den skal inneholde alt det som trengs for å sovne stående, samme hvor du er.

Blant alle remediene vil du blant annet finne en nakkestøtte, lydisolerende øreklokker, sotete solbriller, i tillegg til seler og stativ som skal holde deg avslappet oppreist.

<--- Sjekk bildene til venstre!

Smutthull?

Med tanke på at det i enkelte offentlige områder er forbud mot å legge seg å sove, vil du med denne sengen få en gyllen mulighet til å reise deg opp mot regelverket.

Den vertikale sengen vil også være genial i tette urbane strøk, der mang en benkplass okkuperes av folk uten tak over hodet, nå kan de endelig frigjøres og brukes til det de er tiltenkt – å sitte på.

Vel, det er nok en fordel om du har et stort sovehjerte, og ikke minst et uanstrengt forhold til hvordan andre ser på deg.

Kilde: engadget og confluxfestival

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer