Vil du egentlig ha dette?

Visittkort som googler deg.

Vil du egentlig ha dette?
Publisert

De fleste har ett: En papirlapp med navn, telefonnumre, e-postadresser, nettadresser og firmalogo eller en passe dose selvskryt, som kan deles ut med rund hånd, eller litt mer tilbakeholdent til de man måtte møte på sin vei. De kan være enkle, pyntede eller regelrett overdekorerte. I mer frilynte Danmark har vi til og med sett relativt seriøse firmaer som pryder sine med pinuplekre damer i fri utfoldelse. Og nei, ikke hos firmaer som driver med lugubre tjenester av det erotiske slaget ...

Men hvorfor gå samme vei som massene? Du kan gjøre som den New York-baserte designeren Ji Lee foreslår: Lag et google-me-visittkort!

Det ser kult ut.

Det høres kanskje kult ut også? Helt til du tenker deg pittelittegranne om. For hva er det som kommer opp om du googler deg selv? Ingenting (er det mulig?) eller alt for mye (ganske sannsynlig)?

En festlig idé som vi håper forblir på idéstadiet, sammen med tilsvarende visittkort knyttet opp mot twitter, facebook og personlige blogger (selv om det nå finnes muligheten til å screene hvem som får se hva på slike tjenester.)

Kryss av for det som passer.

Samme designer skisserer også et annet visittkort som har langt mer umiddelbar appell. Dette har felter for ekstra informasjon på baksiden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer