WASP-kniven gir full gass

Og det gjør veldig, veldig vondt, vil vi tro.

WASP-kniven gir full gass
Publisert

Det er ikke bare Norge som sliter med at kniver havner i hendene på feil folk. Storbritannia er midt i det noen tabloider sannsynligvis for lengst har kalt en KNIVDRAPSEPIDEMI, med de største skrifttypene som tillates i tabloidbransjen.

Ifølge ikke alltid like pålitelige Daily Mail er nå britisk politi advart om at den såkalte WASP-kniven kan finne veien til tvilsomme miljøer. Der hører den absolutt ikke hjemme.

Full gass.

Kniven er nemlig laget for blant annet dykkere og jegere, og hvis du spiller av videoen under får du se to hele vannmeloner gjennomgå på det groveste.

Det svært dødelige våpenet har en utskiftbar gassampull montert i håndtaket, og idet kniven er stukket inn i for eksempel en litt for aggressiv hai, trykker en inn grepet, før en veldig dødelig dose komprimert gass skyter ut av det drøye 13 centimeter lange knivbladet og inn i dyret.

Pang.

Idet de 24 grammene gass er ute i friluft, utvider den seg til å bli like stor som en basketball, og setter umiddelbart vitale organer ut av funksjon. Sagt på en annen og litt mindre høflig måte: WASP-kniven både nærmest fryser ned og sprenger organene i filler.

Knivbladet består av "kirurgisk, rustfritt stål", og kniven, som altså kan brukes både under og over vann, skal ifølge produsenten være kjapp å lade om.

Den amerikanske prisen ligger på 380 dollar, eller rundt 2000 kroner, men øker litt hvis du ønsker å spesialtilpasse håndtaket i litt mer Moteuka-vennlige farger.

Ingenting sier knivmote som rødt håndtak.

Sjekk den eksplosive videoen her:

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer