Apple MacBook Mini

Spennende og flott design, men vil den noen gang bli tilgjengelig?

Apple MacBook Mini
Publisert

Det har lenge sirkulert rykter om at Apple skal lansere en Apple Netbook. Rykter eller ikke rykter, fortsatt har det ikke kommet noen og mest sannsynlig vil det bli lenge til.

Ryktene om Netbook har imidlertid skapt ideer blant designere om hvordan en mindre maskin fra Apple ville ha sett ut. Designeren Isamu Sanada er en av dem, og kanskje vil det spennende designet appellere hos Steve Jobs?

Tredelt design.

For at maskinen skal ta så liten plass om mulig, går ideen ut på at den skal bestå av tre deler som skal kunne brettes sammen.

Lagt sammen vil den være 1,3 cm tykk, og foldet ut vil hver av de tre delene utgjøre tastatur, trykkfølsom styreplate og en 10 tommers stor skjerm.

Unikt design.

Den ultrabrede skjermen kan se ut som den har blitt noe inspirert av det lekre Vaio-PCen fra Sony.

Men det er likevel den tredje ekstra delen som gjør dette designet så spennende. På den måten vil du få en større styreplate og slik utnyttet den trykkfølsomme teknologien bedre.

Når du kun skal surfe på nettet og ikke trenger å skrive, kan du nøye deg med å slå ut styreplaten, og når du behøver tastaturet kan du brette ut hele maskinen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer