Avansert handsfree-mobil

Zumba skal forandre måten vi kommuniserer på.

Avansert handsfree-mobil
Publisert

Handsfree på mobilen er ikke noe nytt. Zumba-mobilen er imidlertid helt unik, ettersom den skal være utstyrt med noe av det mest avanserte stemmegjenkjenningssystemet som finnes i dag.

Ved hjelp av dette systemet kan du ha mobilen i lomma hele tiden, og du kan sende tekstmeldinger ved hjelp av talestyring. Mobilen vil sørge for å gjøre tale til tekst.

Zumba er utviklet av IA Technology. Foreløpig finnes den kun i protoutgave, og detaljene om mobilen holdes tett til brystet av selskapet, i frykt for at den skal bli klonet allerede før den slippes på markedet.

Avslørt på BBC.

I en video fra BBC er det likevel noen detaljer som blir avslørt. Blant annet at den kommer med en krok som skal festes bak på øret, og som skal sørge for at du umiddelbart kobles til en online-tjeneste der alle kontaktene dine, meldinger, etc. vil ligge lagret.

Denne skal ifølge selskapet være hundre prosent sikker, og Zumba vil være helt uten verdi for andre som skulle få tak i den, ettersom mobilen kun fungerer sammen med denne tjenesten.

Tale til tekst.

Ved hjelp av det avanserte stemmegjenkjenningssystemet kan du videre sende meldinger til alle i kontaktlisten din, bare ved hjelp av stemmen, og sannsynligvis bare ved å si navnet på personen meldingen skal gå til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer