Backpack House

For deg som har lyst på mer plass.

Backpack House
Publisert

Hvis du har kjøpt deg leilighet i sentrale strøk den siste tiden vet du sikkert alt om hvor ufattelig mye penger du må betale for ufattelig lite plass.

Du kan slå ned veggen mellom kjøkkenet og stua, eller flytte senga opp i taket, men det hjelper bare til en viss grad. Denne løsningen derimot, gir deg faktisk et helt rom ekstra.

Backpack House er et konsept som består av en boks du kan henge på utsiden av leiligheten. På den måten får du noen dyrebare kvadratmeter ekstra, i tillegg til forskrekkede naboer.

Henger fra taket.

Boksen festes med stålkabler til bygningen, og du klatrer inn og ut via vinduet. Vi anbefaler på det sterkeste at du får hjelp fra noen som vet hva de driver med, hvis ikke risikerer du å smelle i bakken midt på natta. Hele sulamitten veier totalt to tonn og for å få den på plass trenger du ei kran.

Rommet kan du innrede som du vil. Bor du for eksempel på en ett-roms kan du gjør det om til soverom. Eller du kan innrede barnerom dersom du og samboeren har en trang to-roms.

Men nå er jo dette som nevnt innledningsvis et konsept og ikke noe du kan kjøpe på ikea. Slik det er nå bryter boksen det meste av regler, det sier egentlig seg selv...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer