Bærbar med to skjermer

For deg som vil se dobbelt.

Bærbar med to skjermer
Publisert

Hvis du er like data-nerd som meg har du sikkert jobbet med flere skjermer på pulten i lange tider allerede, men dette er første gang vi ser det samme på en bærbar PC.

gScreen påstår selv at G400 er verdens første bærbare PC med to identiske 15,4-tommers skjermer.

Hva får du?

Den bærbare gScreen-PCen har altså to sammenleggbare skjermer på 15,4 tommer (LED-bakgrunnsbelysning), så selv om du får langt bedre oversikt over hva du jobber med vil naturlig nok også tykkelsen på PCen øke.

På innsiden kan du velge mellom Vista eller XP Pro som operativsystem, prosessorvalget er Intel Core 2 Duo 2.8 GHz T9600 eller P8400 2.26-GHz, og du kan dytte inn 4-8 GB RAM avhengig av om du velger 32 eller 64-bits system.

Standard-disken er på 160 GB (7200), men du kan også øke til 500 GB, og skjermkort-valget er enten NVIDIA® Quadro FX 2700M eller NVIDIA® GeForce® 9800M GT, begge med 512MB.

Forøvrig er det seks USB 2.0 innganger, VGA-utgang, Firewire og lydutgang, og du kan velge mellom 6 eller 9-cellers batteri.

Fristet?

PCene skal bli solgt via Amazon, men prisen er foreløpig ukjent. Siden lanseringen er 25. februar er de helt sikkert rett rundt hjørnet, så her er det bare å følge med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.