BDP-300: Superbillig Blu-Ray fra Sony

Priskrigen mellom Blu-ray og HD DVD hardner til, og du er vinneren.

BDP-300: Superbillig Blu-Ray fra Sony
Publisert

Er det fordi salget av dedikerte Blu-ray-spillere går tregt, eller er det PS3-salget som skuffer?

Vi vet ikke.

Det vi vet er at Sonys nye budsjettspiller i Blu-Ray-klassen ser ut til å bli enda billigere enn opplyst tidligere i år. Den forventede utsalgsprisen er nemlig allerede satt ned fra 600 til 500 dollar, noe som tilsvarer en pris rett over 3.000 norske kroner med dagens valutakurs.

Og spilleren er forøvrig ikke langt unna, den er forventet i amerikanske butikker om en ukes tid.

Du kan spare 7.500 kroner.

Selv om spilleren helt sikkert vil bli noe dyrere når det norske forhandlernettet har karret til seg sin provisjon er dette gode nyheter for deg som synes HD-formater er for stivt priset.

For selv om vi antar at prisen på BDP-300 blir 4.000 norske kroner, så er dette fortsatt 7.500 kroner mindre enn dagens Blu-Ray-spiller fra Sony (BDP-S1ES) ligger på. Og ikke minst: Det er også 2.000 kroner mindre enn du må betale for PS3en.

Også om vi sammenligner med Samsungs Blu-Ray-spiller er det penger å spare, per dags dato ligger den nemlig med en utsalgspris på rundt 8.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer